Hem

POOLTAK

SYSTEM COVERS

Santorini

Produkt SYSTEM COVERS

Santorini är vårt lägsta tak. Tack vare sin låga höjd passar den perfekt in i din trädgårds omgivning. Lyx och minimalism i ett, och samtidigt utmärkt skydd av din pool mot växlande väderförhållanden.

Maledives

Produkt SYSTEM COVERS

En idealisk modell för små trädgårdar. Tack vare sin låga konstruktion säkerställer den komforten att hålla vattnet rent. Den milda bågen ger den en smal form och högsta nivå av slagtålighet. Funktionalitet och effektivitet är vad Maldiverna-modellen är.

Bali

Produkt SYSTEM COVERS

Den iögonfallande designen av Bali-modellen ger estetik och originalitet till din trädgård samt ett utmärkt skydd mot vattenföroreningar. Den moderna formen innebär högkvalitativ finish och enkel och lätt glidning av enskilda taksegment.

Tenerife

Produkt SYSTEM COVERS

TENERIFE panoramatak är ett annat förslag i maxi-systemet. En av huvuddragen i denna modell är den höga konstruktionslinjen som tillåter fri rörlighet inuti taket. Teneriffa är därför en perfekt plats för att skapa en relaxzon, och tack vare detta kan badsäsongen pågå året runt.

Dominicana

Produkt SYSTEM COVERS

Dominicana är en modell för dig som värdesätter estetik och funktionalitet. Det ser bra ut mot trädgårdens bakgrund och är ett perfekt sätt att skydda poolen från barn. Fina bågar stödjer sidoväggarna och skapar en sammanhängande, modern struktur.

Rodos

Produkt SYSTEM COVERS

Det ergonomiska RODOS-taket med en medelhög konstruktionslinje och en halvcirkelform kännetecknas av stor funktionalitet och användningsfrihet. Den ger ett utmärkt skydd mot vattenföroreningar, och den optimala höjden möjliggör bekväm användning under ett stängt tak.

COVERS SYSTEM är en ny standard i produktionen av polska pooltak. Våra tak kännetecknas inte bara av hållbarhet, utan också av högsta kvalitet på utförande.
Användningen av högkvalitativa aluminiumprofiler och slitstarkt polykarbonat med extraordinär motståndskraft mot väderförhållanden, UV-strålning och mekaniska skador gör våra tak inte bara vackra, utan också funktionella och säkra.
Vår erfarenhet och fulla engagemang garanterar att vi erbjuder dig tjänster på högsta nivå.
Genom att säkerställa den höga kvaliteten på våra produkter vinner vi våra kunders förtroende. Vi erbjuder professionell service, expertråd och ett individuellt förhållningssätt till varje kund.
Att köpa ett SYSTEM COVERS-tak är en garanti för tillfredsställelse med en attraktiv och hållbar produkt. Om du letar efter ett pooltak som kommer att tjäna dig i många år, kontakta oss!

Våra

tjänster

Orderprocess

Kontakt

Kontakta vårt kontor

01.
Mått

Vi ställer in takets mått

02.
Värdering

Vi planerar ett offert baserat på mätningar

03.
Hopsättning

Gjord av dig själv eller av vår tjänst

04.

VARFÖR VÄLJ ETT POOLTAK?

KONTAKT

+48 517 517 297
Telefon: +48 517 517 297
Email: info@systemcovers.se
Email: ksiegowosc@systemcovers.se
FB: facebook.com/systemcovers

Försäljnings kontor
26-500 Szydłowiec, ul. Radomska 22a

Öppet må-fre 8-16

Produktion
26-500 Szydłowiec ul. Książek Majdowski 9